Suzuki Ignis 1.2 Cross Style AUTOMAAT


*** exclusief bij Kroon ***

Volgens het gehele verkoop-team van Autobedrijf Kroon is de Suzuki Ignis op dit moment één van de meest verkochte Suzuki modellen van dit moment.

Na groot overleg hebben we besloten dat zoals u van Autobedrijf Kroon gewend bent een geheel eigen actiemodel te maken in een mix van de meest verkochte Suzuki Ignis uitvoering met de meest verkochte accessoires.

Zie hier de geheel exclusief gebouwde Suzuki Ignis 1.2 Cross Style automaat uitvoering, enkel en alleen te koop bij de vestigingen van Autobedrijf Kroon. We hebben speciaal ingekocht en kleuren geselecteerd waar de meeste vraag naar is, tevens is het wel een kwestie van ** OP = OP ** zo houden we het een exclusieve uitvoering met een zeer scherpe prijs.

De Suzuki Ignis 1.2 Cross Style Automaat is gebaseerd op de Suzuki Ignis 1.2 Style in combinatie met een aantal veel verkochte accessoires. Standaard is de Cross Style uitvoering voorzien van: Navigatie, Climate control, Radar Brake Support, Automaat, Cruise control, Stoelverwarming, Dakspoiler, Speciale outdoor treeplanken en nog veel meer.

Normaal kost deze prachtige Suzuki Ignis 1.2 Cross Style Automaat € 22.081,- nu geheel rijklaar met een super voordeel van € 2.382,- als je de actie combineert met de op dit moment geldende Suzuki inruil-premie weken.

NU RIJKLAAR VOOR € 19.699,-

Dat is nog eens exclusief veel voordeel.

U wilt graag mee informatie van één van onze vestigingen? vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.