Zonder zorgen een hagelnieuwe Suzuki!


Zonder zorgen in een hagelnieuwe Suzuki

Gegarandeerd zorgeloos in een nieuwe auto rijden? Het bestaat! Bij Suzuki-dealer H. Kroon met vestigingen in Veenendaal, Ede en Barneveld kunt u voor een vast bedrag in de maand een nieuwe Suzuki rijden dankzij Private Lease. Alle autokosten zijn inbegrepen, u hoeft alleen nog maar te tanken!

Team Kroon is erg enthousiast over Private Lease. “Je kunt het vergelijken met het zakelijk leasen van een auto maar dan voor een particulier. Alle (vaste) kosten die bij autorijden komen kijken, zitten verwerkt in een vast maandbedrag. Denk hierbij aan afschrijving, wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties, pechhulp en banden. Dus geen onvoorziene kosten gedurende de looptijd.”

 Eenvoud
“Het principe van een Private Lease contract is heel eenvoudig en bestaat feitelijk uit maar een paar stappen. De klant kiest allereerst zijn of haar favoriete Suzuki en eventuele accessoires. Vervolgens kiest men de looptijd (vaak 36 of 48 maanden) en het jaarkilometrage (standaard 10.000 km per jaar). Op basis van deze gegevens maken wij een scherpe offerte. Indien akkoord, kan het zorgeloze rijplezier gaan beginnen!

Uw huidige auto
Heeft u een auto in te ruilen? Geen probleem! Laat uw auto door ons taxeren zodat we een inruilwaarde kunnen bepalen. De inruilwaarde krijgt u vervolgens contant uitgekeerd. Wel zo prettig en bovendien bent u verzekerd van een goede inruilprijs.

Volop keuze
Bij Suzuki is er volop keuze uit aantrekkelijke modellen die u tegen een zeer scherp maandbedrag kunt private leasen. Bijvoorbeeld de compacte maar verrassend ruime Suzuki Celerio. U rijdt ‘m al vanaf € 199,- per maand. Of de nieuwe en stoere Suzuki Ignis (vanaf € 259,- per maand). Ook het nieuwste model, de Swift, is er al vanaf € 269,-. Liever een ruime gezinsauto? Dan is de Vitara geknipt voor u. De stoere SUV van Suzuki staat klaar vanaf € 359,- per maand. 

“Kortom, Private Lease is een bijzonder interessant alternatief en is dikwijls voordeliger dan zelf  een auto aanschaffen. Ontdek bij ons in de showroom of Private Lease ook voor u interessant is. Wij vertellen u graag alle details!”