Historie


Autobedrijf H.Kroon Veenendaal B.V.

heeft een lange historie die is begonnen in 1977 en opgericht door Herman Kroon. Dehistorie-autobedrijfkroon-pand-veenendaal activiteiten van het bedrijf bestonden natuurlijk uit Reparatie van alle merken auto’s , maar ook van verkoop van auto’s en naast deze activiteiten was er ook al een autoverhuur afdeling van personen auto’s en bestelwagens. Ook zijn wij aangesloten bij Schade Garant dit is een kwaliteits keurmerk voor het herstellen van schade aan uw voertuig ook hier zijn wij in gespecialiseerd in dus schade / spuitwerk aan een auto, maar denk ook aan ruit reparatie of vervanging.

 

In 1982 zijn wij ook Suzuki dealer geworden tot op heden. De begin jaren waren niet erg gemakkelijk in die periode net als voor vele andere ondernemers waren het zware tijden, maar altijd de Klant tevredenheid op nummer 1 te houden hebben we toch in al deze jaren een zeer grote en vaste klantenkringsuzuki-kroon-lj80 weten te realiseren en mede door onze klanten een mooi bestaan opgericht.

 

Autobedrijf H.Kroon Barneveld B.V.

In 1995 werd er gevraagd door de Suzuki Importeur B.V. Nimag of wij wilden uitbreiden en wel in Barneveld, dit hebben wij met beide handen aangegrepen en wij zitten hier al sinds 1995 in een historisch pand uit 1928 tegenover het welbekende Kasteel de Schafelaar. Ook hier zijn wij Suzuki Dealer en hebben een werkplaats voor reparatie aan alle merken auto’s daarnaast is hier ook een autoverhuur uitgifte punt aanwezig.barneveld

 

Autobedrijf H.Kroon Ede B.V.

Autobedrijf H.Kroon heeft service op een erg hoog niveau staan en
zijn bereid dit steeds verder door te ontwikkelen wij als organisatie Kroon willen dicht bij de klant staan. Daarom is hebben wij besloten om in 2012 ook een vestiging in Ede te beginnen en wel midden in een woonwijk dicht
ede
bij onze klanten om zo ook weer dat laagdrempeligheid erin te houden iedereen is welkom bij ons. Ook hier voeren wij alle verkoop werkzaamheden van het Merk Suzuki uit, maar net als in de andere vestigingen zijn onze werkplaatsen zo ingericht dat elk merk kan worden onderhouden binnen onze werkplaatsen. Naast dat wij Suzuki dealer zijn betekend het natuurlijk niet dat wij geen andere merken kunnen leveren zowel Nieuw Als Gebruikt kunnen wij u voorzien van elk merk met behoud van Garantie.