Autobedrijf H.Kroon Ede best presterende Suzuki Dealer


Goede resultaten en uitstekende service worden beloond. Op 21 februari heeft  autobedrijf Kroon in Ede een award voor ‘Best presterende Suzuki-servicedealer’ overhandigd gekregen. Roel van Son, manager dealernetwork development bij B.V. Nimag,  rijkte de prijs uit, omdat het hele dealerteam het beste groepsresultaat heeft neergezet in de periode van 1 juli tot en met 31 december. In deze periode is het bedrijf beoordeeld op een grootaantal meetpunten  die betrekking hadden op zowel service- als klantentevredenheidsaspecten.

Wouter Drost, bedrijfsleider van Autobedrijf Kroon Ede is zeer verguld met de award: “Het is een beloning voor de inzet van het hele team. Als bedrijf streven wij ernaar een topprestatie te leveren, met name door een sterke focus op klantloyaliteit.

Naast de hoofdprijs – een reis naar Dubai – wordt de inzet beloond met een bedrijfsuitje voor het hele personeel. Succes behaal je namelijk alleen als team.”

Autobedrijf Kroon is al weer bijna 7 jaar Suzukidealer voor Ede en omstreken en bied een compleet pakket van mobiliteitsdiensten aan. Van aankoop nieuw en gebruikt tot aan onderhoud aan alle merken auto’s.

Autobedrijf H.Kroon – Verlengde Maanderweg 97 Ede – 0318-616111