Suzuki service bij KROON: vertrouwd goed


Dat Suzuki’s betrouwbare auto’s zijn, hoeven we u vast niet te vertellen. Dat er nog opvallend veel Suzuki’s op leeftijd rondrijden, is daarom misschien ook geen verrassing. Bij Autobedrijf Kroon met vestigingen in Veenendaal, Barneveld en Ede zorgen wij dat al die Suzuki’s in topconditie blijven. Daar zet ons serviceteam zich elke dag opnieuw voor 100% voor in. Ontdek zelf waarom een Suzuki bij ons serviceteam in de beste handen is!

Voor al onze proffesionele monteurs zijn er op Suzuki gebied geen geheimen. Het Suzuki Serviceteam van Autobedrijf Kroon zijn door de wol geverfde vakmensen met maar één doel voor ogen: voor een goede prijs uw Suzuki in topconditie houden. Rinie Gaasbeek vertelt: “Wij houden er een paar hele simpele principes op na. Suzuki service betekent betrouwbare service. Dat houdt in dat wij uitsluitend met originele onderdelen werken, elke klant vooraf duidelijk wordt geïnformeerd over de werkzaamheden en het daarbij behorende kostenplaatje en dat de offerte ook de factuur is. Zo kunnen wij duidelijkheid en topkwaliteit garanderen waardoor we zelfs garantie geven op reparaties die door ons worden uitgevoerd.”

“Wij kennen elk type Suzuki door en door waarbij het niet uitmaakt of dat een nieuw of juist oud model betreft. Met onze vakkennis heeft uw Suzuki voor ons geen geheimen. Hierdoor kunnen we grondig en efficiënt werken wat uiteindelijk ook weer gunstig is voor het kostenplaatje!”

“U merkt het: met Suzuki Service van Autobedrijf Kroon in Veenendaal, Barneveld en Ede zit u qua onderhoud of reparatie van uw Suzuki helemaal goed. Ook ervaren wat betrouwbaarheid van Suzuki Service inhoudt? Kom dan langs of maak gelijk een afspraak!